Intimplasztika árak

Hogy alakulnak az intimplasztika árak?

A plasztikai beavatkozások között egyre inkább keresettek az intimplasztikai beavatkozások. Bár férfiak és nők egyaránt tartanak az efféle műtétektől, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a segítségükkel elérhető előnyök messze meghaladják azokat a félelmeket, melyekkel megküzdenek a páciensek a beavatkozások előtt. Nem csak a szexuális élet zavarai múlhatnak el hatásukra, de hétköznapi kellemetlenségeknek is búcsút mondhatnak a megfelelő eljárás kiválasztásával az érintettek. A hölgyek gyakran érdeklődnek a kisajakplasztika iránt, de a nagyajkak méretének megváltoztatása, vagy újabban a hüvelyszűkítés is a népszerűségi listát vezetik.

Mindezekkel egyidejűleg lehetőség nyílik a csiklót fedő csuklya méretének csökkentésére is. Míg a nők elsősorban kisebb méretekre vágynak intim területen, addig a férfiak egyértelműen a nagyobb méreteket szeretnék megcélozni. Körükben a pénisz hosszabbítása, vastagítása, vagy a funkcionális gondokat is okozó fitymaszűkület orvoslása, a körülmetélés is keresett plasztikai beavatkozásnak számítanak. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy mégis mennyire mélyen kell pénztárcájukba nyúlni azoknak, akik sebészhez fordulnak a kívánt eredmények elérésének érdekében. Nézzük, hogyan alakulnak az intimplasztika árak manapság!

Mennyibe kerül az intimplasztika?

A fityma sebészi korrekciójához, vagy teljes eltávolításához vallási, vagy orvosi indokok vezethetnek, hiszen előfordulhat, hogy az veleszületett okoknál fogva letapad, vagy szükület tapasztalható. Ezek nem csak a tisztálkodást nehezítik meg, de a szexuális életre is hatással vannak. Mivel gyulladásokhoz, hámsérülésekhez vezethet a probléma, és a hámregenerálódás akár kóros burjánzást is okozhat, így a betegséggel küzdők számára mindenképpen ajánlott a sebészi beavatkozás, mely minden tévhittel ellenben fájdalommentesen elvégezhető. Még varratszedésre sincs szükség a műtétet követően, ugyanis felszívódó varratokat használnak ma már szinte mindenhol. A körülmetélés ára helyi érzéstelenítéssel 200 ezer forint körül mozog, ám ha  a páciens mégis altatást kérne, akkor kissé mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, körülbelül 27-280 ezer forint erejéig.

Milyen jellegű panaszok merülnek föl hölgyeknél?

A hölgyek számára általában a kisajkak mérete okoz gondot, komplexusokat. A terület sajátosságaiból adódóan a probléma egyszerűen orvosolható, és akkor is érdemes szakembert felkeresni, ha csupán az egyik oldallal kapcsolatban szeretne változtatásokat eszközölni. Az asszimetria is remekül alakítható, és legyen szó féloldali, vagy teljes kisajakplasztikáról, a csikló sértetlenségére, valamint az esztétikus, természetes formájú végeredményre a plasztikai sebész kiemelten ügyel. A kisajak plasztika árak attól függően alakulnak, hogy mindkét oldal kisebbítésre szorul-e, illetőleg altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben történik-e a beavatkozás. A szakemberek nem szokták ajánlani az altatást, kizárólag azok számára, akik nagyon tartanak a fájdalomtól. Helyi érzéstelenítéssel is gond nélkül elvégezhető az eljárás, fájdalom nem tapasztalható közben, és a gyógyulás is nagyon gyors. Helyi érzéstelenítéssel a féloldali beavatkozás ára 100 ezer forinttól indul, mindkét oldalt illetően pedig természetesen ennek duplája a megszokott ár. Az altatás költségei mindig megdobják ezt kicsit, tehát plusz 60-80 ezer forinttal többe kerül.

A férfi és női intim műtétek jelentősége nem csak abban rejlik, hogy a kívánt formák és méretek elérhetővé válnak a tudománynak hála, hanem a páciens pszichés fejlődése, valamint az önbizalomnövekedés hatása sem elhanyagolhatóak. A nemi részekkel való elégedetlenség sok esetben rányomja bélyegét a szexuális élet és a párkapcsolat alakulására, ami nyilvánvaló, hogy a kiegyensúlyozott és boldog magánélet alapját jelenti. Az intim plasztika árak egyébként a többi plasztikai beavatkozás díjához képest alacsonyabbak, hiszen viszonylag kis területről van szó, és az eljárások is egyszerűen kivitelezhetőek.

A fitymaszűkület elleni beavatkozás ára

Abban az esetben, ha férfiként nem a teljes körülmetélés mellett döntene, akkor az úgynevezett phimoplastica, vagyis a fitymaszűkület műtét ára attól is függően alakul, hogy milyen módszert választ erre. A helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozások, mint például a hímvessző fék átvágása, 60 ezer forinttól indulnak, de mielőtt bármi hasonló mellett letenné voksát, ajánlott szakember tanácsát kikérni. A sebész tapasztalatánál fogva is egyéni adottságaihoz a legjobban passzoló műtéti eljárást fogja javasolni. Fitymaszűkület esetén legtöbben a körülmetélést ajánlják mint maximális eredményt hozó módszert.

Vajon a női intimplasztika drágább?

A kisajakplasztikáról már esett szó a korábbiakban, de természetesen a hölgyek által igényelhető beavatkozások nem állnak meg ennyiben. A nagyajkak is alakíthatóak, igény szerint kisebbíthetőek, vagy nagyobbá tehetőek saját zsír feltöltéssel. A szeméremajak plasztika árak a nagyajkakra vonatkozóan némileg drágábbak, mint a kisajakplasztika díjai, esetükben ugyanis 330 ezer forinttól indul a költség. Attól is függ a számla végösszege, hogy szükség van-e a csiklót borító csuklya kisebbítésére, vagy például szeméremdomplasztikára, mely során feszesebbé tehetőek ezek a vonalak. Intim területeivel problémát, komplexusokat tapasztalva érdeklődjön lehetőségeiről a legjobb szakemberektől, akiknek elérhetőségét tovább kattintva találhatja meg!

A klinika, amelyik valóban a maximumot nyújtja.

Magánklinikánk főbb előnyei


+36 1 490 02 06
1051 Budapest, Széchenyi István tér 7.

Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen be ingyenes konzultációra az alábbi űrlap segítségével, vagy kérdés esetén hívjon minket a +36 1 490 02 06-es telefonszámon!

Páciensek véleményei:

 • Az elején eléggé féltem a beavatkozástól, de így utólag látom, hogy teljesen feleslegesen. A profi környezet és a szakmai hozzáértés miatt a műtét teljes biztonságban, sikeresen folyt le, én pedig új emberré váltam.
  Dominik (25)
 • Nem csak esztétikai, de egészségügyi okai is voltak annak, hogy a műtét mellett döntöttem, és bátran mondhatom, életem egyik legjobb döntése lett, hogy a Budapest Plasztikai Intézetet választottam!
  Márk (32)
 • Eszméletlen eredménye lett a műtétemnek, köszönöm a Doktor Úrnak és az egész szakmai stábnak, hogy a mai naptól igazán magabiztosan élhetek!
  Zsolti (17)
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Peti (20)
 • Köszönöm a teljes team munkáját! Azt gondolom egy professzionális team, ideális és magas minőségű szolgáltatást nyújt.
  Józsi (43)

Bejelentkezés:

Neve:

E-mail címe:

Telefonszáma: