A péniszplasztika területe

Minden, ami fontos a péniszplasztika területén

Az intim területek nem csak a hölgyek számára jelenthetnek problémát, hanem az erősebbik nem tagjai is van, hogy komplexusokkal küzdenek méretbeli adottságaik miatt. Nem ritka, hogy a férfiak elégedetlenek adottságaikkal, túl kicsinek, vékonynak, vagy éppen ferdének tartják férfiasságukat. A pénisz átlagos hossza merev állapotban körülbelül 13 és 15 centiméter, az átmérő pedig 3-4 centi körülbelül. Abban az esetben, ha a méretbeli hiányosságok komoly gondokat okoznak valakinek, és ez akár a párkapcsolat kialakítására is hatásal van, akkor mindenképpen megéri elgondolkodni a péniszplasztika lehetőségén. Az alkalmazott eljárások biztonságosak, és funkciójában nem érintik a férfiasságot, így a működésképtelenségtől való félelem, mint a műtéttől való leggyakoribb visszatartó ok , teljesen felesleges és indokolatlan. Fontos tisztában lennie azzal, hogy léteznek bizonyos pénisznövelési eljárások, melyek ideig-óráig megoldást kínálnak, ám az átmeneti változás hamar visszaáll az eredeti állapotba. A súlyok, extenderek, a vákuumos pénisznövelés, a mágneses, vagy elektromos eszközök éppen úgy eredménytelenek, mint a hormonterápiák. Az egyetlen és biztos megoldást a plasztikai sebészet jelenti.

A méretbeli hiányosságok leküzdésére a pénisz vastagítás kínál egy alternatívát. Az eljárás legegyszerűbb módja a saját zsír átültetése, melyet egyébként a plasztikai sebészet számos területén alkalmaznak. A zsírsejtek leszívása olyan testtájakról történik, mint a has, a comb, vagy a fenék, és egy speciális eljárást követően kerülnek a pénisz bőre alá visszaültetésre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az átültetett zsírnak körülbelül 40-50 százaléka megmarad a pénisz bőre alatt. Körülbelül két-három alkalmas kezelésre lesz szükség a látványos eredményhez, ugyanis egyszerre csak kevés mennyiségű zsír ültethető át a megfelelő tápanyagellátás biztosítása miatt.

Számít a méret?

A leggyakrabban igényelt intimplasztikai beavatkozás a férfiak körében a pénisznagyobbítás, vagyis amikor a szerv hossza kerül megváltoztatásra. Hazánkban a férfiak körülbelül 12-14 centiméter hosszú pénisszel rendelkeznek, ám még a normális adottságokkal rendelkezők körében is előfordulhat komplexus, ha a pornófilmek extra méretekkel rendelkező szereplőire gondolnak. Nyilvánvaló, hogy létezik olyan méretbeli hiányosság, mely gyakorlatilag a gyermeknemzést is lehetetlenné teszi, ilyen az úgynevezett micropenia, vagyis, amikor még merev állapotban is csak hat centiméter körüli a hímtag. Ilyen esetekben feltétlenül ajánlott a pénisz hosszát megváltoztató beavatkozás, hiszen ezzel kizárólag csak nyerhet a péciens még a kockázatok ellenére is.

A hosszabbítás is gyakori pénisz műtétnek számít

Nem ritka, hogy a pénisz hossza elhízás miatt nem látható, ezért a zsírfelesleg miatt akár több centiméterrel is kevesebbnek látszik és természetesen érződik az . Ilyen esetekben a szeméremdombról eltávolításra kerül zsír, amivel valóban több centi pluszhoz juttatható az érintett férfi. Ennél jóval bonyolultabb beavatkozást jelent pénisz hosszabbítás kapcsán az, amikor a pénisz medencében rejtett szakasza kerül előrehozásra. A hímtag akár 8-10 centiméterrel is folytatódik a medencében, s oda három rögzítő szalaggal kapcsolódik. Ezeknek az átvágásával előrébb húzható ez a rejtett szakasz, majd a szalagok visszavarrásával lehetővé tehető, hogy a pénisz tartása megfelelő legyen. Attól függően, ki milyen anatómiai adottságokkal bír, ilyen módon akár 3-4 centiméteres hosszabbítás is elérhető. Amennyiben problémái vannak nemi szervének méretével, hosszúságával, legalább egy konzultáció erejéig érdemes szakembert felkeresnie, és lehetőségeiről tájékozódnia. Tovább kattintva a legjobb sebészek elérhetőségeit találja!

Sajnálattal közöljük, hogy péniszplasztikával kapcsolatos beavatkozásainkat ideiglenesen felfüggesztettük.